İçeriğe geç

Juno Retrosu Ne Zaman Bitiyor

Juno şu an hangi burçta 2024?

Bu dönemde yapılan evliliklerin ve ortaklıkların kadersel olduğunu söyleyebiliriz. • 2024’ten itibaren Juno 13 Ocak’ta geri hareketine başlayacak ve 22 Nisan’da ilerleyecek. Juno 10 Ağustos’a kadar Başak burcundaki seyrini sürdürecek.

Retro ne zaman bitiyor 2024?

MERKÜR GERİLEME TARİHLERİ 20 Nisan – 14 Mayıs 2024: Bu gerileme dönemi 20 Nisan’da başlayıp 14 Mayıs’ta sona erecek. 23 Ağustos – 15 Eylül 2024: İkinci gerileme dönemi 23 Ağustos’ta başlayacak ve 15 Eylül’de sona erecek. 13 Aralık – 1 Ocak 2025: Son gerileme dönemi 13 Aralık’ta başlayacak ve 1 Ocak 2025’te sona erecek.

Juno retrosu ne demek?

İlişkilerdeki küçük detaylar ve günlük hayatın pratik meseleleri daha önemli hale geliyor. Juno geri hareketi ilişki alanlarında içsel bir temizlik zamanı olarak beliriyor ve eski eşler doğal olarak kapıyı çalabilir ve bir şans daha vermek istediklerini ifade edebilirler.

Juno ne zaman Balık burcunda?

Yüce öğretmen Satürn, 7 Mart 2023’te Balık burcuna geçti. 24 Mayıs 2025 ile 31 Ağustos 2025 arasında kısa bir süreliğine Koç burcuna geçecek. Sonra Balık burcuna geri dönecek. 31 Ağustos 2025 ile 13 Şubat 2026 arasında tekrar Balık burcunda olacak.

Juno kaç yılda bir değişir?

Hatta kimin kime ne kadar emek harcayacağını bile gösterir. Ve size şansın hangi yılda bir kişiye hangi kapıları açacağını söyler. Bu etkili asteroit gökyüzündeki seyri sırasında ortalama 60 ila 64 gün arasında burç değiştirir. Tam bir yörüngeyi tamamlaması iki yıl sürdüğü için Jüpiter’i yakalaması çok nadirdir.

Juno bir burçta kaç gün kalır?

Juno’nun düzenli bir yörüngesi olmadığından, bazı burçlarda 6 ay kalırken, bazı burçlarda retro dönemleri 2 yıla kadar sürebilir. Bu döngüleri yalnızca Juno Ephemeris’ten öğrenebilirsiniz.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

Mars retrosu 2024 hangi burç?

Astrolojide mücadelenin simgesi olan Mars, yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Kova burcuna geçiyor. Kova burcunun marjinal ruhunu üstlenecek mücadele gezegeni; aksiyon, adrenalin ve dinamizmin etkisi altında olmamızı sağlıyor.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Juno Retro ne zaman bitecek?

MERKÜR GERİLEMESİ 13 Aralık 2023 – 1 Ocak 2024; Sıkışıp kalmışlıktan yönsüzlüğe sürüklenme hali… – Juno – Kendi başına bir yıldız gözlemcisi.

Juno neyi anlatır?

Doğum haritasında evlilik ilişkileri hakkında önemli detaylar veren Juno, kişinin evlilikle ilgili beklentilerini, isteklerini ve tercihlerini gösterir. Juno’nun hangi burçta ve evde bulunduğu, evlilikle ilgili özellikleri gösterir.

Astrolojide 2 evlilik hangi ev?

İlk evlilik 7. evle ifade edilir. Ancak ikinci evlilik 11. evle temsil edilir! Ve 11. ev ARZU evidir. 28 Ocak 2022 İlk evlilik 7. evle ifade edilir. Ancak ikinci evlilik 11. evle temsil edilir! Ve 11. ev ARZU evidir.

Juno 2024’te hangi burçta?

9 Ağustos 2024’te Juno Terazi burcuna geçecek. Juno uzun vadeli ilişkileri, özellikle evliliği veya resmi ilişkileri temsil eder.

Kadersel eş ne demek?

Astrolojide Juno kader, aşk anlamına gelir. Kişinin bağlılığını, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını temsil eder.

Juno Balık nasıl bir eş?

Balık burcundaki Juno, ideal bir eş bulma, hayallerinizdeki eşle tanışma, ilişkilerde romantizm, ruhsal ve duygusal olarak tatmin edici ilişkiler ve mükemmel bir evlilik hayalleri etkisi altındadır. Ayrıca idealist ve şefkatli bir eşin ve yüksek maneviyat, inanç ve dini değerlere sahip bir ilişkinin göstergesidir.

2024’te hangi gezegen hangi burçta?

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatlarımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor. Ne sevdiğimizi, ne kadar sevdiğimizi ve nasıl sevdiğimizi anlamamıza yardımcı olacak.

Juno burcu ne?

Doğum haritasında Juno, evlilikte ve uzun vadeli ilişkilerde sorumluluk, sadakat ve partner beklentilerini sembolize eder. Juno’nun bulunduğu ev ve burç, hangi tür ilişkilerde daha başarılı olacağınızı gösterir.

Juno Oğlak burcuna ne zaman geçecek?

Juno 3 Şubat’ta Oğlak burcuna geçti, 10 Mayıs’ta Oğlak burcunun 18 derecesinde gerilemeye başladı ve 27 Ağustos’ta Oğlak burcunun 2 derecesinde doğrudan hareket etmeye başladı. 17 Aralık’ta Kova burcuna geçecek.

Juno 2025 hangi burçta?

YAY BURCU’NDA DOLUNAY, 23 Mayıs 2024; Kanatlarımızın altındaki yükleri fark etme zamanı! 23 Mayıs 2024’te İstanbul’a göre saat 16:54’te DOLUNAY dediğimiz AY-GÜNEŞ karşıtlığı tamamlanacak.

Tavsiyeli Bağlantılar: Çevre Mühendisliği Okuyan Ne Olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir