İçeriğe geç

Voltaire Nasıl Telaffuz Edilir

France nasıl telaffuz edilir?

Fransa/f/ balık anlamındadır./r/ koşma anlamındadır./ɑː/ baba anlamındadır./n/ isim anlamındadır./s/ sayım anlamındadır.

Avokado nasıl telaffuz edilir?

Avokado/æ/ kelimesinin İngilizce telaffuzu: has./v/ kelimesi gibi. very./ə/ kelimesi gibi. above./k/ kelimesi gibi. cat./ɑː/ kelimesi gibi. father./d/ kelimesi gibi. day./əʊ/ kelimesi gibi. nose

St. Petersburg nasıl telaffuz edilir?

Bu şehrin adı Türkçe konuşan çoğunluk tarafından “SEN PETERSBURG” olarak okunmaktadır. Bu nedenle, genel kullanıma uymanızı ve makalenin adını Saint Petersburg olarak değiştirmenizi rica ediyorum.

Veri nasıl telaffuz edilir?

* Tarihler /ˈdeɪ tə/ veya /ˈdæt ə/ veya /da: tə/ veya … olarak telaffuz edilebilir. Ayrıca belirsizdir. Herhangi bir makul telaffuz birisi tarafından doğru kabul edilir. 5 Aralık 2018* Tarihler /ˈdeɪ tə/ veya /ˈdæt ə/ veya /da: tə/ veya … olarak telaffuz edilebilir. Ayrıca belirsizdir. Herhangi bir makul telaffuz birisi tarafından doğru kabul edilir.

Strasbourg nasıl telaffuz edilir?

Strazburg (Fransızca telaffuzu: [stʁazbuʁ], Almanca: Straßburg, Fransızca: Straßburg, Almanca telaffuzu: [ˈʃtʁaːsbʊɐ̯k]) Fransa’nın kuzeydoğusunda bir şehirdir.

Bharat nasıl telaffuz edilir?

Ancak bu telaffuzda gizli “a” harfinin vurgusuz telaffuz edilmesi gerekir. Başka bir deyişle, kelimenin telaffuzu “b(a)harat” olarak ifade edilebilir.

Dönem nasıl telaffuz edilir?

Türkçe’de “term” kelimesi nasıl telaffuz edilir? cari dönem {isim} /ɡɛçɛrlɪ conversionɛm/volume_up. temel dönem {isim} /tɛmɛl dɛm/volume_up. AB başkanlığı {i.e. …volume_up. … volume_up.Daha fazla makale…

Avakadonun İngilizcesi ne?

Türkçedeki “avokado” kelimesi İngilizce “avocado” kelimesinden, “avocado” kelimesi ise İspanyolca “aguacate” kelimesinden gelmektedir.

Avokado nasıl yumuşar?

Avokadoları muz, şeftali veya elmalarla birlikte hava geçirmez bir kağıt torbaya koyun. Bu meyvelerin saldığı etilen gazı sayesinde çiğ avokadoların kısa bir sürede, yaklaşık 2 gün içinde olgunlaşmasını ve yenilebilir hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Prague nasıl okunur?

Prag (Çekçe:; Çek telaffuzu: [ˈpraɦa]) Çek Cumhuriyeti’nin başkenti ve en büyük şehridir.

Greece nasıl telaffuz edilir?

Yunanca’nın İngilizce telaffuzu /ɡ/ gibi. give./r/ gibi. run./iː/ gibi. sheep./s/ gibi. count.

Ljubljana nasıl telaffuz edilir?

Ljubljana ([ʎubˈʎana]; Almanca: Laibach), Slovenya’nın başkenti ve en büyük şehridir. Şehrin 2013 yılındaki nüfusu 274’tü.

Versaçe nasıl telaffuz edilir?

Versace: Ver-sa-çe Antik Medusa’nın eşsiz markası Versace, modanın kalbi Milano’da kurulmuştur. Yaratıcısı, herkesin tanıdığı Gianni Versace’dir. Yazıldığı gibi doğrudan okunduğu varsayılsa da, gerçek telaffuzu Versache’dir.

VPN nasıl telaffuz edilir?

VPN’in İngilizce telaffuzu /v/ şeklindedir, very./iː/ şeklindedir, sheep./p/ şeklindedir, pen./iː/ şeklindedir, sheep./e/ şeklindedir, head./n/ şeklindedir, name.

Y ingilizce nasıl telaffuz edilir?

Kural 7. Wr ile başlayan kelimelerde w harfi okunmaz. Örneğin: “write” (rayt) ve “wrong” (rong) olarak okunurlar. Kural 8. Y harfi “i” gibi kelimelerin sonunda telaffuz edilir.

Fransa ingilizcede nasıl okunur?

Fransa {özel isim} Fransa {ö.i.}

Fransızcada bir nasıl okunur?

SayılarFransızcaTelaffuz1UnA2DeuxDö3TroisTuğa4QuatreKetğ97 daha fazla satır 19 Temmuz 2021

Fransızcada e nasıl okunur?

Türkçe Seslerle Fransız AlfabesiHarfTelaffuzbbecseddeeö22 satır daha•22 Kasım 2023

Ø nasıl okunur?

ER; Norveç, Danca, Faroe ve Uluslararası Fonetik Alfabesinde görülen bir harftir. Türkçedeki “ö” sesine karşılık gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort